Termeni si Conditii

Termeni si conditii generale

 

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.

 

IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTII TERMENI SI CONDITII, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA INCETEZE SA MAI FOLOSEASCA SITEUL.

 

 

Acest website apartine:

Smart Property Consulting SRL,

+40730500500

 

 

In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine Smart Property Consulting SRL, si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea Smart Property Consulting SRL

 

Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin Smart Property Consulting SRL

 

Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze nici un fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

 

  1. Descrierea Serviciului
    Site-ul ofera servicii de prezentare si promovare a proprietatilor imobiliare din portofoliul companiei, ofera posibilitatea clientilor de a ne solicita prin intermediul mailului sau de a contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact pentru a afla mai multe informatii referitoare la proprietatile prezentate sau de a ne informa despre proprietatile pe care doresc sa le aduca in portofoliul nostru pentru intermediarea vanzarii si sau inchirierii.

 

  1. Acces
    Accesul la continutul sitelui (proprietatile aflate in portofoliul Smart Property Consulting SRL) http://smartproperty.ro/ , este liber, acesta nefiind restrictionat in baza unui user si a unei parole.

 

  1. Obligatiile Smart Property Consulting SRL
    Smart Property Consulting SRL nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Smart Property Consulting SRL, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. Smart Property Consulting SRL si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

     serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;

     eventualele defecte vor fi corectate;

Serviciul este disponibil 24h/zi, exceptand perioadele in care se efectueaza lucrari de mentenanta sau de reparatii. Accesarea serviciului poate fi limitata in intervalul orar de utilizare intensa datorita limitarii procesarii datelor de catre sistemele informatice.

 

4.  Drepturile utilizatorilor
Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:

-       Dreptul de a nu fi de accord cu acesti termeni si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website.

-       Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website

-       Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse.

-       Dreptul de te opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa:  office@smartproperty.ro sau contacta Smart Property Consulting SRL la adresa mai sus mentionata

DREPT APLICABIL SI INSTANTA COMPETENTA

 

Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea Platformei on-line si/sau a Aplicatiei si/sau Contractul mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.

Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege. Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.

 

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.

 

Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

5.  Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.
Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre utilizatori si
Smart Property Consulting SRL, nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.
Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare..
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii Smart Property Consulting SRL beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata Smart Property Consulting SRL la sediul acesteia sau la  adresa de mail mentionata la rubrica de contact.

  1. Excluderi

 

Smart Property Consulting SRL nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.

Smart Property Consulting SRL nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site, si desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.

 

Utilizatorul intelege faptul ca furnizarea Serviciilor poate fi modificata/incetata si intelege ca Prestatorul nu este raspunzator pentru aceasta.

 

Smart Property Consulting SRL nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii siteului

 

 

Conditii generale

 

Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.