Despre noi

Smart Property este o companie imobiliara ce s-a specializat pe servicii de inalta calitate, care si-a format un portofoliu cu proprietati exclusiviste si de o importanta valoare in piata. Scopul nostru principal este ridicarea stachetei in piata de profil, iar integritatea este fundatia pe care noi ne construim businessul.

 

VIZIUNE

Oferind servicii si proprietati valoroase, Smart Property poate deveni prima optiune pentru clientii locali sau internationali.

 

MISIUNE

Scopul nostru este acela de a pune la dispozitia dumneavoastra cunostintele si experienta acumulata, alaturi de profesionalism, punctualitate, corectituine si rapiditate, pentru a transforma proiectele dumneavoastra intr-un real succes!

Ne propunem sa indeplinim cerintele clientilor nostri, oferindu-le proprietatea potrivita, in locatia dorita, in bugetul solicitat, implinind astfel asteptarile acestora.

 

Ce facem noi

Inca de la inceput, in 2006, Smart Property a oferit consultanta imobiliara pentru dezvoltari imobiliare si a incheiat cu success multe tranzactii. Ne mandrim cu reputatia si cu reusitele noastre. Avem experienta de a incheia orice tip de tranzactie, vanzari imobiliare, inchirieri sau de a oferi servicii de consultanta. Suntem pregatiti sa consiliem fiecare parte de negociere, fie ca reprezentam cumparatorul, vanzatorul, chiriasul sau proprietarul, oferind consultanta de specialitate.

Indiferent de tipul de tranzactie, vanzare sau inchiriere, impreuna cu noi veti beneficia de cunostintele si experienta echipei noastre.

Veti fi consiliati sa luati cea mai buna decizie privind selectia de proprietati potrivita solicitarilor, si astfel vom economisi impreuna timpul dumneavoastra.

Intelegem stresul si emotiile implicate in vanzarea sau inchirierea unei proprietati, si ne folosim de toata experienta acumulata pentru a ne asigura ca intreg procesul decurge cat mai usor cu putiinta si facem totul pentru a obtine cel mai bun rezultat pentru clientii nostri.

 

Serviciile pe care le oferim includ:

  • consultanta in domeniul imobiliar
  • studii de piata
  • evaluare imobiliara
  • asistenta specializata si consultanta negociere contracte vanzare cumparare, contracte inchiriere etc

 

Prin parteneriatele incheiate cu diverse institutii bancare, birouri notariale si de avocatura, va asiguram, la cerere, servicii conexe in domeniul imobiliar:

  • asistenta prioritara la intocmirea dosarului de credit 
  • discounturi si facilitati la incheierea contractelor notariale
  • verificarea actelor, due diligence    
  • asigurare imobiliara
  • managementul cladirii sau servicii de renovare si curatenie
  • discounturi si facilitati prin parteneriate cu furnizori de mobilier renumiti

De asemenea, ca urmare a contractelor de colaborare incheiate cu agentii imobiliare din intreg Bucurestiul dar si din tara, ne puteti pastra ca partener pentru fiecare tranzactie pe care doriti sa o finalizati cu success!

 

Cateva lucruri pe care se poate sa nu le cunosti despre noi:

Portofoliul nostrum include peste 7000 de proprietati disponibile pentru vanzare, inchiriere sau ca investitie (proprietati inchiriate si cu un yield bun sau proiecte in curs de desfasurare, cu preturile in crestere), localizate in centrul sau nordul Bucurestiului, Iancu Nicolae sau Pipera, Snagov sau Corbeanca.

Pentru a fi siguri ca ne imbunatatim serviciile constant, agentii nostri cer feedback dupa fiecare tranzactie si suntem mandrii de rata acestora de satisfactie de 100%.

98% din clientii nostri marturisesc in chestionarele de satisfactie ca ne vor recomanda unui prieten

Ne adaptam constant nevoilor clientilor nostri

Portofoliul nostru este in continua crestere – minim 100 proprietati noi vizionate si adaugate lunar

 

Daca doresti sa aflii mai multe despre cum iti poti vinde sau inchiria proprietatea prin Smart Property, sau daca doresti sa cumperi sau sa inchiriezi o proprietate, te rog sa ne contactezi si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Esti binevenit in birourile noastre, pentru a discuta direct cu un Consultant, vizualizeaza harta, ne poti contacta la 0730 500 500 sau 0371 490 000, trimite un email la office@smartproperty.ro sau ne poti lasa datele tale in formularul de contact si te vom contacta pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.